У Грузії озброєний грабіжник захопив заручників у банку

2021-09-09 17:01

МВС Грузії повідомило, що невідомий чоловік увірвався у відділення "Банку Грузії" в місті Кварелі, на сході країни, і захопив у заручники кілька людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Новини-Грузія.

"Отримавши повідомлення про напад, співробітники поліції негайно оточили територію навколо місця події. Наразі мобілізовані на місці співробітники правоохоронних органів вживають всіх необхідних і невідкладних заходів, а також проводяться слідчі й оперативні заходи", - йдеться в заяві МВС.

Озброєний чоловік увірвався у відділення "Банку Грузії".

За даними ЗМІ, грабіжник озброєний гранатою, а у відділенні банку є співробітники й відвідувачі.

Відзначається, що 21 жовтня 2020 року збройне пограбування банку сталося на заході Грузії, в місті Зугдіді. Чоловік, одягнений в камуфляж та озброєний автоматом і гранатою, зайшов до філії "Банку Грузії", взяв в заручники співробітників і викрадачів і зажадав викуп у розмірі пів мільйона доларів. У результаті поліція виконала вимоги грабіжника, і він благополучно покинув банк з грошима. Ніхто із заручників не постраждав. Пізніше МВС оголосило, що грабіжником є колишній військовий Бадрі Есебуа, житель регіону Самегрело. Поліції так і не вдалося з'ясувати, де він знаходиться.