Невідомі облили фекаліями народного депутата Олександра Шевченка

2019-06-14 10:37

Увечері 13 червня в одному з парків Івано-Франківська . Пізніше депутат записав відеозвернення з цього приводу.

За словами Шевченка, зустріч у парку йому призначив Іван Мельник - власник будівельної компанії "Мельник Груп Девелопмент", який повідомив, що буде зі своїм діловим партнером. Як стверджує нардеп, діловим партнером виявився місцевий бандит Мирослав Кальян, "відомий у злочинних колах під прізвиськом "Патлатий".

"Я зустрівся з Іваном Мельником і його партнером-бандитом. Вони відразу ж почали погрожувати мені. Вимагати, щоб я не висувався у Верховну Раду України від міста Івано-Франківська, тому що в окрузі, як вони говорили, повинен перемогти юрист пана Мельника Олександр Богачов, якого вони намагаються висунути від партії "Слуга народу", - написав Шевченко.

Мельник і "Патлатий" почали погрожувати депутату наклепом у ЗМІ і фізичною розправою.

"І на ці неадекватні крики я тільки у відповідь посміявся. А потім під виглядом працівника комунальних служб міста до нас підійшов чоловік і облив мене з відра брудом. Вони і далі кричали і погрожували", - написав Шевченко.

Депутат звернувся до правоохоронних органів з проханням "дати оцінку діям і погрозам злочинного угруповання", а також до президента Володимира Зеленського.

"Пане президенте, прошу вас дати оцінку цим бандитам, які, прикриваючись вашим іменем, прагнуть завдяки рейтингу партії "Слуга народу" проникнути у Верховну Раду. Очевидно, що прагнуть вони туди зовсім не для служіння народу, а для того, щоб грабувати народ", - підсумував депутат.

На місце події викликали поліцію, правоохоронці розцінюють інцидент як хуліганство.

Олександр Шевченко є партнером бізнесмена Ігоря Коломойського по курорту Буковель. На вибори президента він ішов від партії "УКРОП", яку також пов'язують з Ігорем Коломойським