Кабмін погодив призначення нового голови Чернігівської ОДА.

2021-07-28 17:06

Кабінет Міністрів України на засіданні 28 липня погодив призначення на посаду голови Чернігівської обласної державної адміністрації В'ячеслава Чауса, повідомляє кореспондент видання "Гордон".

Під час презентації себе Чаус розповів, що народився і виріс у Чернігові. Він зазначив, що останні шість років працював у компанії "Укргазвидобування" на посадах директора з напрямку, а зараз перебуває на посаді заступника гендиректора.

Першим кроком на новій посаді Чаус назвав налагодження діалогу з територіальними громадами. Окрім цього, Чаус звернув увагу на проблеми області у сфері охорони здоров'я.

"Темпи і динаміка виконання проєктів у Чернігівській області дуже низькі. Це потрібно змінювати негайно і радикально", - зазначив він.

**

Президент України Володимир Зеленський призначив Анну Коваленко головою Чернігівської ОДА у середині жовтня минулого року. "Вона буде єдиною в Україні жінкою, яка очолює область", - говорив глава держави.

Коваленко є дружиною колишнього головнокомандувача Збройних Сил України Руслана Хомчака. Він старший за Коваленко на 24 роки.