Лукашенко: Затримані бойовики РФ дали свідчення, що були відправлені до Білорусі

2020-08-04 16:21

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що затримані громадяни РФ дали свідчення, що були спрямовані спеціально до Білорусі.

"Ці люди дали свідчення, що були відправлені спеціально до Білорусі. Команда була чекати", - сказав Лукашенко, виступаючи з посланням народу і парламенту у вівторок у Мінську, передає Інтерфакс-Україна.

Він наголосив, що квитки, куплені на Стамбул - це легенда.

"Не слухайте цієї брехні. Ця брехня нікому не треба. Ми маємо свою країну, країна має закони. Кому як не нашим рідним братам-росіянам і керівництву не знати цих закони. Знають".

"Ми по-людськи ставимося до цих хлопців (затриманих росіян - ІФ). І ми від цього отримали певний ефект - вони розповіли все", - сказав президент Білорусі.

У зв'язку з цим Лукашенко закликав Росію "припинити цю брехню". "Ви ж уже зганьбилися. Спершу Стамбул, потім Венесуела, вчора вже подзвонили - ні, не Венесуела. Ми знаємо", - наголосив він.

"Ми, українці, росіяни, поляки, євреї жили завжди у мирі. Не підкидайте тут ядерної зброї. Не підривайте обстановку, а то палахкотітиме так, що до Владивостока буде важко", - сказав він.

За матеріалами "День".