Посольство США відреагувало на загибель у Києві своєї співробітниці

2020-09-30 23:55

Посольство Сполучених Штатів в Україні відреагувало на повідомлення про загибель співробітниці дипломатичної установи, громадянки США, пише УНН з посиланням на повідомлення посольства у Facebook.

"З невимовним сумом повідомляємо про смерть американки з громади Посольства США в Україні. Наразі посадовці Посольства США у Києві працюють з органами влади для встановлення обставин смерті", - зазначили в американському диппредставництві.

Додамо, співробітниця посольства США в Україні, яку знайшли у середу неподалік від залізничних колій з травмою голови і яка згодом померла у лікарні, була громадянкою Сполучених Штатів.

"Національна поліція України розслідує її смерть як умисне вбивство (є орієнтування на потенційного підозрюваного, його шукають), але не виключений і нещасний випадок. Тіло було у спортивному одязі і у навушниках. Загибель таких необачних пішоходів внаслідок травмування потягом - не рідкість на залізниці. Столичні оперативники очолювані Германом Приступою і Андрієм Крищенко активно працюють над встановленням істини", - повідомив щодо події директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко.